About

Meetings by Mickey is het eerste pop-up initiatief dat gebruikt maakt van -tijdelijk- ongebruikte ruimten. Er is enorm potentieel aan geweldige vergaderruimten in gebouwen die in 'de wacht staan' voor sloop, verbouwing of herontwikkeling. Dat potentieel wordt benut door het pop-up concept van Meetings by Mickey. Het pop-up initiatief biedt variatie in locaties en gebruik van bijzondere ruimten in en rondom Amsterdam die in principe niet voor vergaderen waren opgezet.  

 

Uiteraard garandeert Meetings by Mickey de hoge standaarden in comfort en kwaliteit (incl. food & beverage) die kenmerkend zijn voor alle locaties van Meetables, de exclusieve agent van het pop-up concept van Meetings by Mickey.
 

Meetings by Mickey is opgericht door Mickey Dekker met de gedachte om vraag en aanbod van vergaderen op inspirerende locatie’s samen te brengen.

 

Mickey heeft door haar studie aan de hogere Hotelschool en als corporate events manager bij verschillende bedrijven (ING, W Hotel Barcelona, Vergaderlocatie Zuid) de nodige ervaring opgedaan met het opzetten en uitvoeren van zakelijke evenementen. Zij doet dit vol passie, met een persoonlijke touch en streeft er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen. Het doel van MbM is om iedere vergadering naar een hoger niveau te brengen door persoonlijke aandacht te bieden aan de gast voor, tijdens en na de meeting. Er wordt gestreefd naar het creëren van een altijd 9+ ervaring.